Galéria
Az egykori kocsma helyén kialakított új vendéglő azokat célozza meg, akik profin elkészített, házias ételeket szeretnének enni a nagyi piros lábosából.
Jónás György és Szőke Zsolt új helyének neve – “bisztrócska” – jól belövi a konyha irányát. Nincsenek felesleges körök, csak becsületesen, jó helyi alapanyagokból elkészített, egyszerű ételek.
Győr belvárosában a vendégeket már 31 éve látjuk vendégül, igaz kutyabarátok nem azóta vagyunk, de tudjuk nagyon jól, hogy milyen jó érzés, amikor kutyával is beülhetünk ebédelni/vacsorázni.
A MADHOUSE egy manifesztációja mindannak, ami a Mad Scientist-et azzá teszi ami.
A különleges környezetben a borok mellé modern bisztrókonyhát álmodtunk, amivel új műfajt szeretnénk teremteni: a modern balatoni bisztrót.
Kiemelt támogatók:
Partnereink:
A pályázat kiírója és szervezője: